VEK:n tapahtumia

Mänttä-Vilppula kaupungin kulttuurielämä on varsin monipuolinen ja vilkas.

Tapahtumia on sekä kaupungin että maaseudun puolella; taidetta, teatteria, markkinahumua, musiikkia, tori-satama-liikennepuistoelämää. Kaikille jotakin. Kaikkea löytyy muutaman kymmenen kilometrin säteeltä. Kokeile jotain uutta, vieraile peristeiksi käyneissä tapahtumissa: koe elämyksiä asuinalueesi lähellä tai vaikkapa kesäasukkaana. ”Ei tarvitse lähteä merta eemmäs kalaan!”-on joku viisas sanonut.

Yritämme Vilppulan eteläiset kylät ry:n puitteissa järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Osa niistä on saavuttanut sellaisen suosion, että väkeä on tupa täynnä. Suosittuja ovat olleet  Syysiltama- ja Pikkujoulutapahtumat Koivulahden Rapukartanolla, Tuomaanpäivä ja urheilutapahtumat kuten Koivion Muilautus.

Erityisen mukavaa olisi saada mukaan kaikenikäisiä ihmisiä – sekä tietenkin kylämme alueelle muuttaneita ihmisiä. Tällaisen kylän yhteiset tapahtumat ovat oivia tilaisuuksia tutustua kylän alueen nykyisiin, myös vanhoihin asukkaisiin.

Vakituisten asukkaiden lisäksi toimintaamme osallistuu myös sekä täältä kotoisin olevia että tällä alueella mökkeileviä perhekuntia.

TERVETULOA KAIKKI LÄMPIMÄSTI KYLÄYHDISTYKSEMME TAPAHTUMIIN!